【太古城店限定】壽喜燒定食開催!

 

想enjoy好味的肉又點止Shabu Shabu咁簡單~ 計我話食壽喜燒,有甜甜的壽喜燒汁緊緊包實細嫩軟滑的肉,品嚐的時侯再沾上滑捋捋的蛋醬,滑滑感level up!今日(13/4)起,早前人氣keep住高的壽喜燒定食登陸太古城店喇!今次還有3款肉肉配搭給你選擇,有好juicy的鹿兒島黑毛和牛肩脊肉/ 軟嫩的澳洲M9和牛肩脊肉,定食入面更包括有野菜盛合,低至$198咋~

 

係咪驚自己唔識煮,搞到d肉肉唔好味呢?!分店同事會用關東Style幫你手,將醬汁加入鍋肴、蔬菜及肉類混合一齊煮,令所有食材都吸收到壽喜燒嘅甜味!你就可以坐定定等食啦~ 即刻致電/ download Kabu App訂座,享受一個滑滑感滿分的定食啦!

 

餐目詳情:https://bit.ly/3uBVVVr

 

*圖片只供參考

*須受有關條款及細則約束

 

月頭出了糧,是時候對自己好點啦!試埋日本三大和牛之一的近江牛啦:

https://bit.ly/3vOigRb

 

如果想帶其他✨🍛🍲bling bling食物回家慢慢嘆,可以睇睇下面:

https://bit.ly/37V0fWO

網上預訂: https://bit.ly/3aEPrvA

 

🏘️分店資料:

太古城中心一期3樓309號舖 (電話: 2107 4088)

發表意見

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *

這個網站採用 Akismet 服務減少垃圾留言。進一步瞭解 Akismet 如何處理網站訪客的留言資料